Det siger vores

kunder om os

referencer

Vores samarbejde med Anders Axeltoft som bogholder har været helt vitalt for vores virksomhed. Vi har nu endelig fået det fulde overblik over alt fra debitorer over kreditorer samt vores likviditet og den daglige drift. Vi har gennem det overblik som Anders har skabt for os, fået mulighed for indblik og en daglig styring af både vores indkøb, betalinger og salgsmål, samt vores mere langsigtede målsætninger.

 

Barbara Werner

Indehaver af Holly Golightly ApS

Luksus mode detailbutik

 

"Anders har været med til at skabe ro og struktur omkring vores økonomi og bogføring. Han er tovtrækker og kommer med initiativer til hvordan vi kan formidle vores ressourcer bedst muligt. Selvom han arbejder eksternt føler vi han er en del af huset. Vores samarbejde er vokset på mange områder, i kraft af vores vækst, og sidder nu med i ledelse gruppen. "

 

Barbara Hvidt & Tine Holt Møller

Direktører og Founders i
Soft Gallery ApS

Design, produktion og salg af baby- og børnetøj

 

 

 

 

 

 

"Først og fremmest har NERO vist stor velvilje omkring i fællesskab at skabe en proces, som passer perfekt ind i vores interne rutiner. Samtidig bliver opgaverne altid løst i høj kvalitet, hvilket gør at vi 'sover trygt om natten' og kan fokusere på at drive vores forretning. Desuden har vi oplevet, at NERO også har kunnet yde rådgivning omkring mere avancerede emner som økonomistyring, budgettering m.m. Det har vist sig uvurderligt for os"

Karsten Bjørk Rasmussen

Direktør i Appstract Consulting

IT servicevirksomhed

 

 

 

 

 

"Jeg er glad for at kunne anbefale NERO Group, som siden 2016 har været regnskabchef for Suzumuchi.
Anders Axeltoft’s udadvendthed og sociale natur er en karakteristika, som har gjort ham til en meget vellidt person blandt både kollegaer og vores kunder. Hans respekt for hans omgivelser er et stærkt kort for ham. Han er nidkær og har øje for detaljerne.
Jeg er sikker på, at Anders Axeltoft vil være en værdifuld samarbejdspartner for andre."

Martin Elley

Direktør og medejer af Suzumuchi ApS

Reklamevirksomhed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Tingene bliver altid afleveret til tiden, og der bliver altid fulgt op på alle de opgaver vi har liggende hos NERO. Der er aldrig en finger at sætte på hans arbejde, hvilket giver en ro i maven. Anders er altid god til at gøre os opmærksomme på forskellige deadlines, regler osv. som egentlig ligger uden for hans arbejdsopgaver, men som igen bare er en rigtig god service. Vi er meget glade for NERO og vil klart anbefale ham til andre."

Nina Sejr Wiboltt & Line Christiane Plesner-Jacobsen

Direktører og Founders i 9PR ApS

PR virksomhed for forskellige større modedesignere

 

"Jeg har udelukkende haft gode oplevelser med NERO, som både har hjulpet med opstart og revision.

Anders er meget pligtopfyldende og på forkant med begivenhederne."

 

 

 

 

Sigurd Bæk Jensen

Direktør i Drive Studios ApS

Digital produktionsvirksomhed indenfor TV og reklame

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Anders Axeltoft og NERO Group har hjulpet GoBoat helt fra vores spæde start med bogføring, moms, løn m.m. Anders er super nem at komme i kontakt med og følger altid hurtigt op. Han udfører altid sine opgaver til tiden og giver kompetent sparring på diverse regnskabsmæssige spørgsmål. Kan klart anbefales."

 

 

Anders Mørck

Økonomidirektør og
Co-Founder i Go Boat ApS

Udlejning af soldrevne oplevelsesbåde

"NERO er en super samarbejdspartner. Vi er en vækstvirksomhed, hvor behov ændrer sig løbende og vi har behov for sparring, fordi vi ikke har en intern økonomifunktion. NERO har været fleksible hele vejen igennem og kompetente, hvilket gør det muligt at holde tingene simpelt, så vi kan fokusere på at drive vores forretning!"

 

 

Lars Rolf Jacobsen

Salgsdirektør og Co-Founder i Novel Cabinet Makers ApS

Interiør design og handel med møbler

 

 

"Anders er et godt bekendtskab hvis man som jeg gerne vil koncentrere sig mere om kreativitet og strategi end regnskab. Effektiv, hurtig og præcis bogføring. Rådgivning og kommunikation i topklasse. Anders udfører ikke blot et job så man føler sig i sikre hænder med sin økonomi, han formår også at skabe en større forståelse og indsigt."

Cim Mahony

Indehaver og medejer af Studio Cim Mahony og Barnholdt's

Handel med kosmetik samt styling

 

"Anders er super dygtig og responderer lynhurtigt på alle opgaver og henvendelser. Samlet set en nem, smidig og tålmodig samarbejdspartner, der lader os fokusere på vores forretning."

 

 

 

Henrik Myrner

Direktør og medejer i
Wanek & Myrner ApS

Konsulentvirksomhed indenfor kommunikation og markedsføring

 

 

 

 

 

  

"NERO Group og Anders har fra vores opstart været en meget stor hjælp. Anders arbejder professionelt og er yderst kompetent, hjælpsom og grundig. Vi vil til enhver tid varmt anbefale NERO."

 

 

 

 

Julie Skall Fruensgaard &
Marie Skall Fruensgaard

Indehavere af Skall Studio ApS

Design, produktion og salg af tøj

"Som nystartet reklamebureau hober mange spørgsmål og bilag sig op. Gerne på varierende tider af døgnet. Med Anders er vi blevet begavet med en
go-to-guy. Han svarer hurtigt og kompetent på alle mulige og umulige spørgsmål, skaber overblik og føles i høj grad som en del af holdet. Alt er fornuftigt, fra svar, til forslag til fakturering for brugt tid. Så der er både ro og, heldigvis også, et glimt i øjet. Kan varmt anbefales!"

Alexander Michael

Partner i Geschæft ApS

Reklamevirksomhed

 

"Hos NERO har jeg lige fra starten af vores samarbejde fået udelukkende professionel behandling. Jeg ønskede mig en revisor, der kunne hjælpe med mig med både privat og firma økonomi, fakturering og SKAT - jeg har fået indløst alle mine krav og meget mere til hos NERO, og jeg er fuldt ud tilfreds. Som kreativ eller kunstner har man ofte brug for vejledning eller lidt mere uddybende svar, når det kommer til tal og økonomi; også der har NERO leveret en enestående indsats.

Christopher Egebjerg (DJ Flip)

Indehaver af Current Future

DJ og musik virksomhed

 

 

 

 

 

 

"Jeg har kun gode ting at sige om Anders og NERO Group. Anders er meget grundig og hjælpsom og det giver mig ro til at drive min virksomhed. Han svarer altid hurtigt og er god til at forklare tingenes sammenhæng!"

 

 

 

Louise Perlmutter

Indehaver af Louises Design

Kommunikationsdesign og grafisk design

 

 

 

 

 

Anders AXELTOFT er super professionel. Har et klart overblik og er altid til at få fat i. Er super glad for at have NERO Group til at hjælpe mig i mit firma, så jeg ved der er styr på mit regnskab.

 

 Mai Knauer

Indehaver af Mai Knauer I/S

Foodstylist

 

 

 

 

 

 

"Jeg har brugt NERO Group i halvandet år, og de er skyld i, jeg sover bedre om natten. De har styr på tingene, der er altid én man kan ringe til og så holder de en god personlig kontakt på e-mail. Jeg får en reminder, når det er tid til moms, så jeg skal ikke tænke på andet end at gemme mine kvitteringer, og det er vist lige til at overskue. Kan kun varmt anbefale dem."

 

Anne Mønsted

Indehaver af Mønsted

PR og kommunikation

 

 

 

 

 

 

"Anders Axeltoft er en utrolig dygtig, grundig og ordentlig revisor med en meget professionel tilgang til arbejdet. Kan stærkt anbefales."

 

 

 

 

Nana Fagerholt

Millang Film & PYT Entertainment IVS

Produktion af TV og film

 

 

 

 

 

 

"Udover al den indsigt og det overblik, vi nu har fået over vores regnskab, er det også god forretning at samarbejde med Anders og NERO Group. Anders opdager mange småfejl, ubetalte faktura mm, som på den lange bane ikke er ubetydelig. Alt i alt betyder det, at kan vi nu fokusere på at udvikle vores forretning. Vi føler os i meget trygge hænder hos Anders og kan kun anbefale NERO Group til nye såvel som etablererede virksomheder."

Anja Buur Gottliebsen

Indehaver af Lulu Badulla ApS

Design og smykkevirksomhed

 

"Jeg har kun positive oplevelser med Anders og NERO Group. Det er tjekket, og sagerne bliver altid ordnet til tiden. De skaber den tryghed der gør at man har overskuddet til at fokusere på de forretningsfremmende ting i ens virksomhed."

 

 

Nicolaj Martin Bundesen

Direktør og Founder i
Bundesen Management ApS

Konsulentvirksomhed

 

 

 

 

 

 

"Fra første møde med Anders Axeltoft har ordene redelig, venlig, hurtig og kompetent klinget i forhold til hans arbejde med Forlaget Mindspaces bogføring og regnskabspraksis. Det gør de stadig!"

 

 

 

 

 

Marianne Kølle

Indehaver af Forlaget Mindspace

Udgivelse af bøger

 

 

 

 

 

"NERO implementerede nyt lagersystem for HB Medical til en brøkdel af hvad sammenlignelige systemer koster gennem et grundigt forarbejde og udnyttelse af standardiserede løsninger i skyen."

 

 

 

 

 

Søren Kjær Henningsen

Ledende medarbejder og medejer
i HB-Medical ApS

Pakning samt fremstilling af farmaceutiske præparater

 

 

 

 

 

"NERO og Anders er en super sparringspartner. Især for den mindre virksomhed som ikke har en intern økonomifunktion. En ting jeg særligt vil fremhæve ved NERO frem for andre lignende virksomheder er, at de er gode til at minde om deadlines som man som virksomhedsejer ikke selv er bevidst om, i god tid."

 

 

Peter Amby

Indehaver af Last Resort Gallery I/S

Kunsthandel og gallerivirksomhed

 

 

 

 

 

 

 

"Meget hurtig og grundig opgaveløser med den fleksibilitet som er ønskelig specielt for mindre virksomheder. God til at følge op. Behagelig personlig kontakt."

 

 

 

 

Jørgen Havemann

Direktør i Graphic Project
Management ApS

Grafisk produktionsvirksomhed

 

 

 

 

 

 Graphic ProjectManagement ApS

"Har de seneste 2 år benyttet mig at NERO Group og håber på mange flere. Kompetent og hjælpsom og god til at gøre det forståeligt."

 

 

 

 

 

Martin Thomsen

Indehaver af MT Production

Public Relations og kommunikation samt eventvirksomhed

 

 

 

 

 

 

Jeg har brugt NERO Group i snart et år. Jeg er meget tilfreds med den måde Anders griber tingene an på. Det er overskueligt og giver mig ro til at bruge min energi på at drive min forretning.

 

 

 

 

Thomas Brix

Direktør og Founder i Thomas Brix ApS

Handel og servicevirksomhed indenfor tekstil og tøj branchen

 

 

 

 

 

 

 

"Anders Axeltoft og NERO Group har hjulpet mig helt ekstremt. Jeg er indehaver af en lille iværksætter virksomhed og jeg havde ikke overlevet uden hans hjælp."

 

 

 

 

Charlotte Bøcker Ipsen

Indehaver af Pineapple Room

Tøjforretning

 

 

 

 

 

 

 

"Vores samarbejde med NERO / Anders Axeltoft har været upåklageligt. Vi sætter særlig pris den hurtige respons og effektive tilgang til løsning af opgaverne. Derudover har vi glæde af NERO i forbindelse med sparring omkring f.eks. valg af ERP-systemer og overordnede økonomiske overvejelser."

 

 

 

 

Frederik Foged Dreyer-Nielsen

Stifter af Armoire Officiel A/S

Tøjmærke

 

"NERO Group har været en uvurderlig støtte i min lille virksomhed og har leveret et grundigt stykke arbejde, samt kompetente svar på diverse problemstillinger."

 

 

 

 

Christian Bay

Direktør og Founder i C. B. Agency ApS

Agenturhandel med tekstiler og beklædning

 

 

 

KoNtakt

Nero Group APS

Kompagnistræde 33, 1.

1208 København K

 

Tel : (+45) 23 95 95 35

Email: kontakt@nerogroup.dk

CVR nr.: 36 95 83 24

følg os