En konstant ambition om optimering

af arbejdsprocesser inden for regnskab

og økonomistyring gør

os effektive og smartere

nero group

HISTORIE

NERO GROUP blev stiftet tilbage i 2011 af grundlægger og stifter Anders Axeltoft efter en del års erfaring som ledende revisor hos henholdsvis Beierholm og Deloitte.

 

FORMÅL

Formålet for NERO GROUP er at udbyde gennemsigtige og rentable løsninger for små og mellemstore virksomheders behov inden for regnskabsassistance.

 

VI GIVER DIG TID TIL DIN FORRETNING

Vi er en ideel samarbejdspartner til alle mindre og mellemstore virksomheder, der enten ønsker total løsninger eller delvis assistance til alle udfordringer og opgaver inden for regnskab, bogholderi, lønadministration, moms, skat, økonomistyring, budgettering og rådgivning.

Hos NERO GROUP har vi igennem mange år hjulpet mindre og mellemstore virksomheder gennem opstart, udvikling og vækst. Vi har hertil lært, at indlevelse og dyb indsigt i de enkelte virksomheders udfordringer og muligheder skaber grundlag for det bedste fremadrettede og langsigtede samarbejde.

For os handler det om at udvikle et trygt og solidt langsigtet samarbejde, som giver kunderne mere tid til deres egen forretning.

 

VORES KUNDER GIVER OS MULIGHEDEN

NERO GROUP's kunder tæller virksomheder inden for PR, marketing, grafisk design, bogforlag, tekstil -og tøj, IT, TV & underholdning, musik, restauration, medicinal, møbel brancherne mv.

Vi er dybt taknemmelige for den store adspredelse i brancherne i mellem vores kunder, da det giver os et bredt branchekendskab og muligheden for hele tiden at tilføre en lang række specialkompetencer, som vi kan anvende til at hjælpe vores kunder.

Vi samarbejder med vores kunder med en høj grad af tillid og kvalitet. I vores nuværende samarbejder er vi anerkendt for at skabe tryghed og stor forståelse samt at udvise meget fleksibilitet, når der er behov for dette. Vi ønsker, at vores kunder sikre sig en bæredygtig bundlinje, så man er forberedt til vækst og til eventuel modgang.

Vi tror på, at vores kunder vælger og anbefaler NERO GROUP, fordi de kan lide den måde, som vi arbejder på. Læs mere her.

POSITIVE OG PROAKTIVE MEDARBEJDERE

Vores medarbejdere består af dynamiske, kompetente og proaktive mennesker, der alle har en stor ekspertise og know-how inden for regnskab via erfaring og uddannelse.

Hos NERO GROUP gør vi meget ud af at skabe seriøse og solide rammer for alle vores medarbejdere for på den måde at skabe et professionelt og positivt miljø.

Vi er overbevist om, at positive og proaktive medarbejdere vil skabe succes for os som virksomhed og for vores kunder.

Anders Axeltoft

Stifter og direktør

Emilie Braae

Regnskabselev

Thomas Prosberg Iversen

Regnskabselev

KoNtakt

Nero Group APS

Artillerivej 86, 4. sal

2300 København S

 

Tel : (+45) 23 95 95 35

Email: kontakt@nerogroup.dk

CVR nr.: 36 95 83 24

følg os